Fix fogsor: stabilan tartó protézis

Fix fogsort tartó implantátum

Fix fogsort tartó implantátum minta

Az implantátumok megjelenésével  megszületett a megoldás a kivehető protézisek stabilizálására: a fogsort tartó műgyökerek beültetésével megakadályozható, hogy a pótlások mozogjanak, billegjenek és ezáltal étkezéskor, beszélgetéskor vagy mosolygáskor kellemetlen pillanatokat szerezzenek.

A fix fogsor teljesen forradalmasította a műfogsor készítést.

A protézisrögzítéstől a pótlás ugyanúgy kivehető marad a tisztítás során, azonban használatkor tökéletes tartást biztosítva pattintható a helyére.

A fix fogsor készítés első lépésekor egy alapos állapotfelmérésen esik át a páciens, akin ha megfelelő egészségügyi állapotban van, végrehajtható a beavatkozás. Az implantáció alapfeltétele az elégséges csontmennyiség, a kifogástalan szájhigiénia (mentesség a káros szenvedélyektől, úgy mint dohányzás, drog- és alkoholfogyasztás), valamint a jó egészség. Kizáró ok lehet a cukorbetegség, a szívelégtelenség, a rákos megbetegedés és a vérképzőszervi betegség.

Maga a műtét rendkívül gyors, és hála a tapasztalt fogorvosoknak és szájsebészeknek, mindössze egy óra alatt megvan.

Ezen fájdalommentes egy óra elég ahhoz, hogy behelyezzük a műgyökeret, ami egy 3-6 hónapos gyógyulási időszak után terhelhetővé válik, ezáltal ráerősíthető a kivehető protézist tartó eszköz (mezostruktúra vagy OT CAP).

A fix fogsor önbizalmat ad a páciensnek!

A műfogsort tartó eszközök olyan tökéletes munkát végeznek, hogy lehetetlenné teszik a pótlás elmozdulását beszéd vagy étkezés közben, így az nemcsak stabilan tart, de önbizalmat is a páciensnek.

Ha megfelelően gondját viseljük az implantátumnak (helyesen végzett szájápolással), akkor az minimum 20 évig is biztosíthatja a nyugodt műfogsorviselést.

A több évtizedes múlttal bíró technológia már számtalanszor bebizonyította, hogy jelenleg a legjobb elérhető technológia a kivehető fogpótlások rögzítésére, és mivel teljesen biztonságos alapanyagokat használ, kizárt az allergiás reakció.

A korszerű fogászati műszerek, a tapasztalt szakorvosi gárda és a kiforrott tudásanyag pedig garanciát biztosít arra, hogy a legjobb választást hozza a páciens.